SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Hornhattula, Simolinintie 4

Porvoo, Hornhattula, Simolinintie 4

Porvoon länsipuolella Hornhattulan teollisuusalueella sijaitsevalla pienteollisuusalueella Rakentajan Simolinin ja konevuokraamo Cramon naapurissa teollisuushallin kellarivarastotilaa

1 h 500 €/kk

Porvoon länsipuolella Hornhattulan teollisuusalueella sijaitsevalla pienteollisuusalueella Rakentajan Simolinin ja konevuokraamo Cramon naapurissa teollisuushallin kellarivarastotilaa. Kellaritilaan johtaa henkilöauton ajettava ajoliuska suoraan pihalta. Vuokrattavat tilat ovat lämpimät. Vuokrataso on 6 eur/m2/kk + alv 24 % mikäli vuokralainen on yritys. Kellaritilan vapaa korkeus n. 2 m palkkien alareunoissa. Heti vapaa.
Vuokrattava tila näkyy pohjapiirustuksen vasemmassa yläkulmassa, jossa teksti vuokrattu. Vuokrattavaan tilaan on rakennettu kevyet seinät lukittavalla ovella (mustat seinät kuvissa). Seinät voi purkaa haluttaessa ja tilat voidaan jakaa sopimuksen mukaiseen kokoon.
Samassa rakennuksessa on myös muita varastotiloja kooltaan noin 40 m2 ja 50 m2. Toisen kerrokseen menee hissi. Vuokra 5 euroa/m2/kk.
Soita ja pyydä lisätietoja: Risto, 0500490489, risto.volanen@volanen.fi ja Christer, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi

Tyyppi
Varastotila
Asuinpintala-ala
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
100.0 m2
Vuokra
500 €/kk
Lisätiedot
Osiin jaettu n. 450m2 kellarin varastotila. Yhteinen kulku ja lastausalue. Vuokrattava tila näkyy pohjapiirustuksessa vasemmassa yläkulmassa (teksti vuokrattu), tarkempi pohjapiirustus tulossa.
Kunto
Tyydyttävä
Huoneet
1
Lämmitys
Kaukolämmitys
Ikkunoiden suunta
Ei ikkunoita
Rakennusvuosi
1973
Rakennusmateriaali
Tiili
Kerros
pohjakerros
Isännöitsijä
Pasi Volanen
Taloyhtiö
Simolinintie 4