SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Keskusta, Runeberginkatu 12 F F38

Porvoo, Keskusta, Runeberginkatu 12 F F38

Porvoon keskustan ja jokirannan tuntumassa todella rauhallisella paikalla syksyllä 2014 täysin uusittu ja peruskorjattu kerrostaloasunto

3h+k+sauna 245 000 €

Porvoon keskustan ja jokirannan tuntumassa todella rauhallisella paikalla syksyllä 2014 täysin uusittu ja peruskorjattu kerrostaloasunto. Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa, läpitalon huoneisto, josta näkymät sekä länteen joelle päin että itään.
Asunto on 100 % uusittu syksyn 2014 aikana käsittäen m.m. kaikki asunnon pinnat, sähköjärjestelmän sähkökeskuksineen ja sähköjohtoineen, keittiön kokonaisuudessaan, saunan rakentamisen ja kylpyhuoneen uusimisen, mitään vanhaa ei ole jätetty. Lasitettu länsiparveke, josta näkymät yhtiön kauniiseen sisäpihalle (rajoitettu näkymä joelle puiden välistä). Rauhallinen sijainti Runeberginkadulla mutta silti vain muutaman metrin päässä Jokikadun rantaterasseilta. Mahdollisuus ostaa eri autohalliosakkeita, yksi tai kaksi paikkaa viereisestä yhtiöstä, Asunto Oy Porvoon Paapuuri hintaan 10.000 euroa / autopaikka. Autohalli on asunnon vastapäätä, naapuriyhtiön autohallissa.
Huoneisto vapautuu sopimuksen. Esittelyt sopimuksen mukaan.
Myyntiä hoitaa: Christer Blomqvist, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi

Tyyppi
Kerrostalo
Asuinpintala-ala
69.5 m2
Kokonaispinta-ala
69.5 m2
Tontin pinta-ala
3776.00 m2
Myyntihinta
245 000 €
Velaton hinta
245 000 €
Lisätiedot
Asunnon täysremontti käsitti kaikki pinnat, oman huoneistokohtaisen saunan rakentamisen, kylpyhuoneen uusimisen, keittiö täydellisesti uusittu koneineen ja kaapistoineen, asunnon sähkökeskus uusittu automaattisulakkein kuten myös asunnon kaikki sähköjohdot, vaatekomerot modernisoitu peilikaapistoineen, parveke lasitettu ja varustettu kaihtimilla, käyttövesiputket uusittu asunnossa sekä myös koko yhtiössä yms. Mahdollisuus ostaa autohalli osakkeen viereisestä yhtiöstä hintaan 10.000 euroa / paikka. Autohalli sijaitsee Runeberginkadun toisella puolella. Autohallipaikkoja on kaksi kpl. ja autopaikkojen hoitovastike on 22,81 EUR/kk/paikka. Asunnon kokonaisvaltainen remontti vuonna 2014 on ammattimiehien tekemät (rakennus- ja saneerausyhtiö). Pintamateriaalit: Kaikki asunnon sisäpinnat maalattu, lattiat tammiparkettia, pesutilat laatoitettu ja varustettu lattialämmityksellä. Säilytystilat: Kolmessa paikassa peililiukukaapistot erilaisilla hyllyjärjestelmillä.
Kunto
Erinomainen
Keittiö
Kokonaan uusittu syksyllä 2014, valkoiset kaapistot ja rosteriset modernit kodinkoneet, 40 mm umpipuu tammityötaso. Keittiöön mahtuu hyvin 4-hengen ruokapöytä. Paljon säilytystilaa kaapistoissa ja laatikostoissa. Led-valaistus keittiönkaapistoissa.
Huoneet
3
Kylpyhuone
Kokonaan laatoitettu ja varustettu lattialämmityksellä. Käännettävät suihkuseinät, Temal kph-kalusteet.
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Kaavatiedot
Porvoon kaupunki
Kattotyyppi
Tasakatto/huopakate
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoiset patterit
Parveke
Lasitettu länsiparveke. Mukavat näkymät yhtiön suojaiselle rauhalliselle sisäpihalle ja talvella laskettelumäelle
Ikkunoiden suunta
Läpitalonhuoneisto, näkymät itään ja länteen. Makuuhuoneet itäpuolella ja olohuone ja keittiö länsipuolella
Televisio
Kaapeli-tv
Rakennusvuosi
1975
Rakennusmateriaali
Betonielementti
Kerros
2/3
Peruskorjaukset
2000-luvulla A-talon viemäriputket uusittu ja osittain rakennusten välissä, 2003 parvekkeiden laastikorjaus, ikkunat ja parvekeovet uusittu,sokkeliosan maalauskorjaus, autotallienovien maalaus, 2004 kattopinnoitteet uusittu, 2006 käyttövesiputket uusittu,julkisivukorjaus 2012, lämmönvaihdin uusittu 2014, saunaosasto B talossa saanerattu kokonaan 2015, korvausilmaventtiilit asennettu ulkoseiniin ja huippuimurit uusittu 2017.
Tulevat remontit
Tavanomaisia huoltotoimenpiteitä. Ei suunniteltuja korjauksia lähivuosina. Yhtiöllä on hallituksen laatima ja yhtiökokouksen vahvistama 5 vuoden kunnossapitotarveselvitys.
Palvelut
Keskustassa. Joen rannalla useita kesäravintoloita ja kahviloita, lähin 50 m päässä, Koulut: Porvoon keskusta-alueella
Isännöitsijä
Johan Nyholm Op-Isännöintikekus Oy
Taloyhtiö
Asunto Oy Porvoonjoenranta
Huoltoyhtiö
Porvoon Huoltomiehet Oy
Vesimaksu
23.50 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Hoitovastike
287,10 €