SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Pellinki, Nyckelvikintie 43 (Santasaarentie 36)

Porvoo, Pellinki, Nyckelvikintie 43 (Santasaarentie 36)

Tarjouskauppa, suurin tarjous:

Päärakennus kolmessa tasossa, bruttoala yhteensä 429 m2 300 000 €

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Nyt myynnissä (keskeneräinen, ulosmitattu tarjouskauppakohde) ainutlaatuinen ja iso merenrantahuvila, hulppea VILLA NYCKELVIK Porvoon saaristossa, Pellingissä. Kohteen virallinen osoite on Nyckelvikintie 43, 07370 Pellinki mutta varsinainen ajo kiinteistölle tapahtuu Santasaarentie kautta, nro 36, juuri ennen Santasaarentie 38 (punainen iso halli ja asuintalo).
Kiinteistön tontin pinta-ala on noin 1,3 ha ja omaa matalaa kaislarantaa on noin 90 m, josta käyttökelpoista rantaa on tällä hetkellä ehkä noin 20 m. Nyckelvikin lahti on todella matala ja se on ruopattava mikäli haluaa tulla omalla veneellä rantaan.
Kiinteistö on keskeneräinen ja ei ole asuttavassa kunnossa keskeneräisyyden takia. Kuvista näkee kuinka kesken asuinrakennus on. Hulppea asuinrakennus, jonka bruttopinta-ala on peräti 429 m2, huoneistoalan ollessa noin 246 m2 kolmessa tasossa. Rakennuksen valmiusaste ei ole tiedossamme eikä ulosottolaitos eikä välittäjä lähde arvioimaan sitä.
Rantasauna on kooltaan 38 k-m2, tupakeittiö, pesuhuone-WC, sauna sekä arviolta noin 20 m2 matala makuuparvi. Saunan vieressä on palju.
Kiinteistö on ulosmitattu ja käytännön kaupantekoa hoitaa Ulosottolaitos, Porvoon toimipaikka. Kiinteistö myydään tarjouskaupalla. Tarjousten viimeinen jättöaika on tällä hetkellä keskiviikkona 27.10.2021 klo.12.00. Kirjalliset ostotarjoukset osoitetaan välittäjälle, christer.blomqvist@volanen.fi. Ulosottolaitos voi joko hyväksyä tai hylätä jätettyjä tarjouksia. Mikäli hyväksyttävää tarjousta ei saada määräaikaan mennessä, jatketaan myyntiä ja Ulosottolaitos määrittelee myyntimenetelmän 28.10.2021 tai sen jälkeen.
Välittäjältä voi pyytää kohteen tietopaketin, jossa on kaikki tarvittavat kiinteistötiedot sekä Ulosottolaitoksen myyntiehdot. Kohde myydään siinä kunnossa, jossa se kaupantekohetkellä on. Ulosottolaitoksella tai välittäjällä ei ole teknistä tietämystä rakennusten teknisistä toteutuksista ja niiden selonottovelvollisuus jää kokonaan ostajan vastuulle.
Kohteeseen saa mennä suorittamaan ulkopuolisen katselmuksen ilman välittäjää mutta sisätiloja vain välittäjän kanssa.
Myyntiä ja esittelyä hoitaa: LKV Christer Blomqvist AFM, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi.

Tyyppi
Omakotitalo
Asuinpintala-ala
246.0 m2
Kokonaispinta-ala
429.0 m2
Tontin pinta-ala
13080 m2
Myyntihinta
300 000 €
Velaton hinta
300 000 €
Lisätiedot
Kohde myydään siinä kunnossa/keskeneräisenä, jossa se kaupantekohetkellä on. Ulosottolaitoksella tai välittäjällä ei ole tietämystä tai osaamista rakennusten eri teknisistä toteutuksista ja niiden selonottovelvollisuus jää kokonaan ostajan vastuulle.
Kunto
Tyydyttävä
Keittiö
Päärakennuksessa asentamatta mutta saatujen tietojen olisivat kiinteistössä tehtaanpakkauksissa (ei varmaa tietoa).
Huoneet
8
Kylpyhuone
Keskeneräinen, kaikki pintamateriaalit puuttuvat
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Kaavatiedot
Porvoon kaupungin kaavoitusosasto
Kattotyyppi
Harjakatto, tiilikate molemmissa rakennuksissa
Lämmitys
Maalämmitys, ei kytketty, asennus kesken
Parveke
Keskikerroksessa on katettu terassi sekä iso avoterassi
Ikkunoiden suunta
Kaikkiin ilmansuuntiin
Rakennusvuosi
2011
Rakennusmateriaali
Hirsi, lautaverhoiltu
Kerros
3
Peruskorjaukset
Korjaushistoria ei ole tiedossa. Päärakennus on keskeneräinen. Valmiusastetta emme pysty arvioimaan, sen saa tehdä rakennusalan ammattilainen.
Palvelut
Kauppoja, kalanmyyntiä, polttoaineen myyntiä, kesätori, kesäravintola yms., Koulut: Grännäs, Epoo.
Muut kustannukset
Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta