SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Pellinki, Sundholmen

Porvoo, Pellinki, Sundholmen

Idyllisessä Pellingin saaristossa erittäin tasokas ja täydellinen vapaa-ajankiinteistö Sundholmenin saaressa

4-5hk+pesutila WC+tilava eteinen 355 000 €

Idyllisessä Pellingin saaristossa erittäin tasokas ja täydellinen vapaa-ajankiinteistö Sundholmenin saaressa. Saaren sijaintikordinaatit ovat: N60* 13,85′ E25* 58,20′ ja se sijaitsee Hasselön ja Ängesholmenin pohjoispuolella (joissakin kartoissa esiintyy nimi Sandholmen tai Sondholmen). Oma 1 ha suuruinen tontti, jolla omaa rantaa lähes 180-200 m. Ranta avautuu etelään ja länteen ja rannassa on kaksi kunnon laituria poijuineen. Toiseen laituriin on vedetty sähköt ja varustettu valaisimilla. Tontilla on asennettu runsaasti ulkovalaisimia (arvio noin 20-25 kpl.). Päämökki on rakennettu 5″ hirsistä, Vuokatti, johon lisätty 100 mm villaeristys. Tiilikate. Rakennuksen koko on 96/115 m2 + lasiterassi n 20 m2 (rakennettu jälkeenpäin). Rakennuksessa on kaikki mukavuudet, sähköllä toimiva polttava WC (Separett tai Cinderella tyyppinen), Uponor Mökki harmaavesijärjestelmä, suihku, pesutila, astianpesukone, sähköpatterit, ilmalämpöpumppu, useita terasseja, josta yksi lasinen terassi. Kiinteistön jätevesijärjestelmä täyttää uudet EU-määräyksiä koskien jätevesijärjestelmää. Todella siisti ja hyväkuntoinen vapaa-ajanrakennus. Saunarakennus kauniissa niemenkärjessä länsiosassa, jossa oma tukeva Marinetekin laituri poijuineen, huvimaja ja auringonlaskua….. Toinen laituri on päärakennuksen alapuolella.
Saunarakennuksessa myös mukavuuksia (ei WC:tä), oma lämminvesivaraaja, täydellinen keittotila koneineen, varaava Tulikivin takka, tilava makuuparvi, pukuhuone, pesuhuone, jossa suihku ja löylyhuone. Saunarakennuksen pinta-ala noin 35 k-m2. Saunarakennuksessa on sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu, saunaosastolla lattialämmitys. Päärakennus ja saunarakennuksessa on aina pidetty peruslämpö päällä talvisin. Kiinteistön kokonais sähkönkulutus on liikkunut tasolla noin 11.000 kWh / vuosi (noin 1500 EUR/v). Lisäksi tilalla on kaksi vierasmökkiä, jossa toisessa on keittokomero, varaava takka, oma lämminvesivaraaja yms. Vierasmökkien pinta-alat ovat noin 35 ja 10 m2. Niemenkärjessä on huvimaja, joka varustettu sähköllä. Kaikkiin rakennuksiin on vedetty sähköt.
Myyjillä tällä hetkellä vuokra auto- ja venepaikka Pellingissä, joka tietojen mukaan voidaan jatkaa. Kustannukset noin 400 euroa vuodessa.
Tilalla osuus yhteiseen vesialueeseen.
Myyntiä hoitaa: Christer Blomqvist, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi

Tyyppi
Loma-asunto
Asuinpintala-ala
96.0 m2
Kokonaispinta-ala
170.0 m2
Tontin pinta-ala
10000 m2
Myyntihinta
355 000 €
Velaton hinta
355 000 €
Lisätiedot
Varaavat takat kolmessa rakennuksessa, lämminvesivaraaja (kolme kappaletta, päärakennuksessa, saunassa ja vierasmökissä).
Kunto
Hyvä
Keittiö
Jääkaappi/pakastin, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone (45 cm Bosch).
Huoneet
5
Kylpyhuone
Sauna (erillisessä rakennuksessa), kylpyhuone (päärakennuksessa ja saunarakennuksessa), erillinen wc, suihku/suihkukaappi (päärakennuksen pesutilassa), puukiuas saunassa, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä. Saunarakennukseen ja päärakennukseen on suunnitteilla harmaavesikaivot, jotka täyttävät uusia jätevesimääräyksiä. Samalla tullaan uusimaan nykyistä vesi-WC:tä erottelevaksi Separett käymäläksi. Ostajalle on mahdollisuus vaikuttaa valintoihin.
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Kaavatiedot
Porvoon kaupunki, kaavoitusosasto
Kattotyyppi
Harjakatto, huopakate
Lämmitys
Sähkö, seinäpatterit, ilmalämpöpumppu, puu (tulikivi varaava takka).
Pintamateriaalit
Keittiö: puulattia, valkoiset kaapistot, panelikatto, kylpyhuone: klinkkerilattia, suihkukaappi, wc: vesi-wc, olohuone: tilava olohuone, puulattia, panelikatto, makuuhuone 1: puulattia, panelikatto, makuuhuone 2: puulattia, panelikatto, makuuhuone 3: puulattia ja panelikatto, askarteluhuone: puulattia, panelikatto.
Rakennusvuosi
1990
Rakennusmateriaali
Vuokatti Hirsitalo
Kerros
1
Peruskorjaukset
Rakennusten säännöllinen ylläpito, ilmalämpöpumppujen hankinta ja asennus kahteen rakennukseen, laituri, lämminvesivaraajien uusinta, päärakennuksen maalauskäsittely 2018 ja saunarakennuksen käsittely 2019, jne.
Palvelut
Ruokakaupat: Tirmon saaristolaiskeskus Sunisund
Muut kustannukset
Varainsiirtovero 2 % kauppahinnasta. Kaupan kohteena Kiinteistö Oy Olofsvik Sundholmen