SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Pihlajantien alue, Koivutie 14

Porvoo, Pihlajantien alue, Koivutie 14

Lapsiperheiden suosimalla Pihlajatien pientaloalueella tyylikäs kivitalo!

Jykevä kivitalo lähellä keskustaa! (3-4h+k+kph+khh+s+vierashuone) 425 000 €

Lapsiperheiden suosimalla Pihlajatien pientaloalueella tyylikäs kivitalo! Sijainti aivan keskustan ja sen palveluiden läheisyydessä. Kauniisti istutettu Joonamäen viheralueeseen rajoittuva 976m2 puutarhatontti. Talo on peruskorjattu rapattu täyskivitalo 50-luvun tyyliin. Talossa on suoritettu 2005 erittäin laajat korjaukset, jolloin mm. salaojat, sadevesiviemärit, talon vesijohdot+viemärit+sähköt on uusittu ja talo on kytketty kaukolämpöverkkoon. Katto uusittu 2012 ja talossa kuitunetti liittymä. Asuintilat 3-tasossa siten että yläkerrassa 2 jätti isoa makuuhuonetta ja aula, jossa työpiste, keskikerros käsittää lasikuistin, eteisen, wc:n keittiön , ruokailutilan sekä väljän olohuoneen + pihanpuolella terassi. Pohjakerroksessa vierashuone omalla sisäänkäynnillä, kodihoitohuone, kuntohuone sekä saunaosasto. Pihalla lisäksi 2005 rakennettu lämmin autotalli 42m2 jossa vesi+viemäri sekä 2-auton autokatos. Tule ihastumaan!

Tyyppi
Omakotitalo
Asuinpintala-ala
135.0 m2
Kokonaispinta-ala
232.0 m2
Tontin pinta-ala
976 m2
Myyntihinta
425 000 €
Velaton hinta
425 000 €
Lisätiedot
Koko asuinrakennus peruskorjattu 2005. Kokonaisuudessaan uusi tekniikka
Kunto
Hyvä
Keittiö
Moderni vaalea keittiö, jossa punaista tehosteväriä ja puukuvioidut työtasot. Tumma laminaattilattia, rst-pintaiset koneet, vesiautomaatti ym.
Huoneet
4
Kylpyhuone
Saunaosasto moderni isoin vaalein laatoin ja löylyhuoneessa kahta eri puulaatua, tehostevärejä sekä väljää! Yläkeran wc kuvioklinkkerilattialla ja samat kaapistosävyt kuin keittiössä.
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Kaavatiedot
Porvoon kaupunki
Kattotyyppi
harja/pelti
Lämmitys
Vesikiertoinen kaukolämpö pattereilla ja pohjakerroksessa lattialämmitys kauttaaltaan.
Pintamateriaalit
Kaikki asuintilojen lattia tummaa parkettia. Pohjakerroksessa eri klinkkerin värisävyjä. Kaikki pinnoitteet uusittu, kuten myös väliovia ym...
Rakennusvuosi
1957
Rakennusmateriaali
tiili/harkko
Kerros
2
Peruskorjaukset
Uusitut vesijohdot, uusitut viemärit, uudet salaojat ja sadevesiviemäri, uudet pesutilat, keittiö ja kaikki sisäpinnat + sähköt 2005, katto uusittu 2012.
Palvelut
Kävelyetäisyydellä, Koulut: Peruskoulut, uimahalli sekä urheiluhalli vieressä. Valaistu hiihtolatu ja lenkkipolku n. 200m - suoraan pihalta!
Muut kustannukset
Varainsiirtovero 4% toteutuneesta kauppahinnasta.