SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Tarkkinen, Kuutamotie 8 Månskensvägen

Porvoo, Tarkkinen, Kuutamotie 8 Månskensvägen

Upea merenrantakiinteistö "Mäntyniemi-Talludden" nyt myynnissä, vain n

7h+k+sauna+2 auton autotalli 810 000 €

Upea merenranhuvila ”Mäntyniemi” nyt myynnissä!
Vain n. 3 km Porvoon keskustasta etelään, Tarkkisten kylässä. Omalle kallioiselle rantatontille vuonna 1992 rakennettu terassitalo. Yläkerta käsittäen pääosin kaikki asuintilat, joita täydentää rinneratkaisun ansiosta alakerta sauna- takkahuoneosastot sekä iso autotalli-varasto-osa. Asuinrakennuksen bruttopinta-ala on noin 242 k-m2 ja lisäksi autotalli-varastotitilat pinta-alaltaan noin 88 k-m2. Autotallista suora yhteys asuintiloihin. Asuinrakerroksessa 3 makuuhuonetta, ruokailutila, iso olohuone, iso keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone-WC, katettu lasiterassi ja avoterassi. Asuinrakennuksen lisäksi on rantaterassilla rantahuvila sekä iso varustettu kesäkeittiö. Rannassa tukeva Marinetekin laituri. Rantatontti 1.721m2, jolla omaa rantaa noin 35 m. Yhtiömuoto Asunto Oy Tarkkisten Mäntyniemi yhtiön koko osakekanta ja varainsiirtovero on vain 2 % Tutustumisen arvoinen harvinaisuus merenrannalla!
Myyntiä hoitaa: LKV Christer Blomqvist AFM, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi

Tyyppi
Omakotitalo
Asuinpintala-ala
242.0 m2
Kokonaispinta-ala
330.0 m2
Tontin pinta-ala
1721 m2
Myyntihinta
810 000 €
Velaton hinta
810 000 €
Lisätiedot
Asuinrakennuksen lisäksi on rannalla kesäkeittiö, jossa vesi- ja sähköpiste. Grillaus ja savustuspaikka kesäkeittiön vieressä. Katettu huvimaja rantaterassilla. Ranta-alueella todella isot painekyllästetyt terassit valaisimilla varustettu.
Kunto
Hyvä
Keittiö
Tummat tammikaapistot, koneellistettu, tilava keittiö, johon mahtuu iso ruokapöytä. Paljon kaappitilaa. Keittiössä laattalattia lattialämmityksellä.
Huoneet
7
Kylpyhuone
Yläkerroksessa on yksi tilava pesutila-WC ja toinen erillinen WC alakerroksessa. Saunan yhteydessä on iso kylpyhuone, jossa myös pieni poreamme. Idyllinen hyväkuntoinen tilava sauna.
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Kaavatiedot
Porvoon kaupunki
Kattotyyppi
Aumakatto, maalattu pelti
Lämmitys
Suora sähkölämmitys, kaksi tehokasta varaavaa takkaa, ilmalämpöpumppu. Lattialämmitys tiloissa, joissa laattalattia.
Pintamateriaalit
Vaihtelevat. Lattiat joko keraamisia laattoja tai puuparkettia. Sisäkatot valkoiseksi maalattua lautaa. Lattioissa, joissa keraamisia laattoja, on sähköllä toimiva lattialämmitys, esim. eteistilassa, keittiössä, kodinhoitohuoneessa sekä kaikissa alakerroksen tiloissa.
Rakennusvuosi
1992
Rakennusmateriaali
AK:Lecaharkko+rappaus ja YK:puu+tiiliverhous
Kerros
2
Peruskorjaukset
Ei merkittäviä korjauksia tehty mutta peltikaton maalaus ja muuten normaaleja huoltotoimenpiteitä. Osa talon terassista (merenpuoleinen) muutettu umpinaiseksi, eli lasitettu ja varustettu infra lämmittimillä. Pihalla tehty runsaasti erilaisia kivetyksiä, kukkaistutuksia, terasseja rakennettu, huvimaja ja kesäkeittiö rakennettu rantaosalle.
Palvelut
Tarkkisten kioski, kaupat kaupungissa, Kevätkummussa jne., Koulut: Kaupungissa, Epoossa, Grännäsissa jne
Muut kustannukset
Varainsiirtovero 2 % kauppahinnasta. Kaupan kohteena on Asunto Oy Tarkkisten Mäntyniemi koko osakekanta.