SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Tarkkinen, Toukovuorentie 1 A

Porvoo, Tarkkinen, Toukovuorentie 1 A

Porvoon Tarkkisten viihtyisässä kylämiljöössä etelään avautuvalla tontilla sijaitseva hyvin suunniteltu ja kattavasti peruskorjattu pieni ok-talo 82/99,5m2 kauniilla rinnetontilla

Pienen perheen peruskorjattu ok-talo Tarkkisten kylässä. 235 000 €

Porvoon Tarkkisten viihtyisässä kylämiljöössä etelään avautuvalla tontilla sijaitseva hyvin suunniteltu ja kattavasti peruskorjattu pieni ok-talo 82/99,5m2 kauniilla rinnetontilla. Asuintilat 2mh, oh, k, rh ja wc kaikki yhdessä tasossa isoine terasseineen, joita täydentää alakerta uusittuine sauna osastoineen + khh sekä kaunis takkahuone. Vehmas puutarhatontti 483m2, jolla talon yhteydessä myös autokatos. Kylän yhteinen ranta vain kivenheiton päässä. Syystarjouksena myyjä kustantaa kohteeseen ilmalämpöpumpun. Energiatodistus D2018.

Tyyppi
Omakotitalo
Asuinpintala-ala
82.0 m2
Kokonaispinta-ala
99.5 m2
Tontin pinta-ala
478 m2
Myyntihinta
235 000 €
Velaton hinta
235 000 €
Lisätiedot
Kaksi tulisijaa, joista yläkerran tulisija varaava. Pintamateriaalit: Keittiö: uusittu 2005, sauna- kylpyhuone-wc-takkahuone uusittu 2005, kuin myös kaikki pinnat sekä sähköt + vesi-viemärit.
Kunto
Hyvä
Keittiö
Vuonna 2005 kokonaan uusittu keittiö kaikkine koneineen.
Huoneet
3
Kylpyhuone
Sauna, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, kiuas, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Kaavatiedot
Porvoon kaupunki
Kattotyyppi
harja / pelti = tyydyttävä
Lämmitys
Sähkö (suora sähkö), puu (kaksi tulisijaa), sähköinen lattialämmitys (pesutiloissa).
Pintamateriaalit
Keittiö: uusittu 2005, sauna- kylpyhuone-wc-takkahuone uusittu 2005, kuin myös kaikki pinnat sekä sähköt + vesi-viemärit.
Rakennusvuosi
1939
Rakennusmateriaali
Puu (1krs) betoni pihataso
Kerros
1 +
Peruskorjaukset
Korjausten, remonttien tai muutostöiden ajankohta ja laajuus: 2005 iso peruskorjaus, jolloin rakennettu uudet pesutilat, kaikki pinnat, keittiö, erillinen wc, vesi+viemäri + sähköt uusittu myös samanaikaisesti..