SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Tirmo, Länneesintie 18

Porvoo, Tirmo, Länneesintie 18

Uusi asumaton merenrantahuvila kauniissa Porvoon saaristossa

4h+k+khh ja erillinen pihasauna ja lämmin varasto 495 000 €

Merenrantahuvila ympärivuotiseen käyttöön Tirmon kylässä Porvoon eteläpuolella.. Tontilla laadukas ja kattavasti varusteltu uusi energiatehokas Planian toimittama huvila. Plania Modernitalot on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja on matalaenerginen talvilämmin loma-asunto kaikilla mukavuuksilla. Tila sijaitsee Tirmon kylässä Västervikenissä avautuen kohti etelää. Västerviken on suojainen lahti, johon hyvin pääsee veneellä.
Tirmon (Sunisund) palvelukeskukselle matkaa vain n. 1 km ja Pellingin Sandholmsudden upealle kesätorille vain 5-minuutin venematka.
Talossa on iso korkea ja avara tupa-olohuone ja keittiö, kolme makuuhuonetta, erillinen wc, kodinhoitohuone ja vaatehuone sekä mahtava n. 180 m2 iso avoterassi, jossa myös kylpytynnyri.
Rakennuksen ja terassin yhteyteen on rakennettu erillinen saunarakennus käsittäen pukuhuoneen, pesutilan, saunan ja erillisen wc-tilan. Hyvin toteutettu korkeatasoinen kokonaisuus. Sisäänmuuttovalmis! Valoisa n. 8.645 m2 kaunis ja ennen kaikkea helppohoitoinen etelään avautuva tontti, jolla oma ranta. Suojainen satama.

Tyyppi
Loma-asunto
Asuinpintala-ala
101.0 m2
Kokonaispinta-ala
121.0 m2
Tontin pinta-ala
8645 m2
Myyntihinta
495 000 €
Velaton hinta
495 000 €
Lisätiedot
Pintamateriaalit: Lattiat parkettia kauttaltaan, wc-tiloissa ja pesutiloissa laatoitetut pinnat kauttaltaan. Seinät ja sisäkatot valkoiseksi maalatut.
Kunto
Hyvä
Keittiö
Moderni keittiö kokonaisuudessaan, kaikilla herkuilla / koneellistettu laadukkailla kodinkoneilla. Erillinen kodinhoitohuone, jossa pk valmiina ja suora käynti terassille. Tasokas, valoisa, tilava ja avara !!
Huoneet
4
Kylpyhuone
Kaksi erillistä WC:tä, toinen asuntopuolella ja toinen saunatilassa. Terassilla on myös puulämmitteinen palju.
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Rantakaava
Kaavatiedot
Porvoon kaupungin kaavoitusosasto
Kattotyyppi
Harja / pelti
Lämmitys
Sähkölämmitys/lattialämmitys, varaava takka. Koneellinen ilmanvaihto LTO
Pintamateriaalit
Lattiat parkettia kauttaltaan, wc-tiloissa ja pesutiloissa laatoitetut pinnat kauttaltaan. Seinät ja sisäkatot valkoiseksi maalatut.
Rakennusvuosi
2013
Rakennusmateriaali
Puutalo, matalaenergia
Kerros
1
Palvelut
Tirmon (Sunisund) palvelukeskus, Koulut: Epoo, Gäddrag, Porvoo
Muut kustannukset
Varansiirtovero 4%, tiemaksu 169 EUR/v