SKVLSwedish Flag

Kohteet

Sipoo, Kitö Sipoo, Kitöntie 357 Kitövägen

Sipoo, Kitö Sipoo, Kitöntie 357 Kitövägen

Sipoon Kitössä Byvikenin lahdessa omarantainen merenrantakiinteistö ympärivuotiseen käyttöön

3h+k+sauna 328 000 €

Sipoon Kitössä Byvikenin lahdessa omarantainen merenrantakiinteistö ympärivuotiseen käyttöön. Kiinteistö soveltuu myös ympärivuotiseen vapaa-ajankäyttöön. Hyvä päällystetty tie perille saakka.
Omaa rantaa on noin 50 m ja tontin pinta-ala on 8520 m2. Ranta on ruopattu 1999 mutta vähäisen käytön takia (omistaja asuu ulkomailla) rantaan on muodostunut kaislaa ja ranta-alueelle on kasvanut runsaasti erilaisia pensaita.
Tilalla on kaksi asuinrakennusta, talousrakennus ja autotalli. Molemmissa asuinrakennuksissa on aikoinaan asuttu vakituisesti mutta nykyään vain uudempi rakennus on käytössä. Vanhemman rakennuksen yläkertaa voitaneen käyttää vierashuoneina.
Sipoon kunnan rakennusjärjestyksen mukaan käyttämättä olevaa rakennusoikeutta on jäljellä. Sipoon saariston ja rannikon osayleiskaavan mukainen kaavamerkintä on AP-1, pientalovaltainen asuinalue rantavyöhykkeellä.
Uudempi talviasuttava asuinrakennus on rakennettu 1996 ja on hyvässä asuttavassa kunnossa. Rakennus on liitetty Sipoon kunnan vesi- ja viemäriverkkoon (vesiosuuskunta, www.kitoval.fi) ja kuitukaapeli on vedetty rakennukseen saakka. Liittymästä sovittava suoraan LPO-Netin kanssa, yhteystiedot, www.kitoval.fi. Rakennusluvan 205/95, 20.3.1995 mukaan kyseinen rakennus on omakotitalo / sivuasunto.
Vanhempi asuinrakennus on alun perin rakennettu 1947 ja myös toiminut ympärivuotisessa käytössä. Rakennus myydään purkukuntoisena siinä esiintyneiden alapohja vaurioiden takia. Molemmissa rakennuksissa on omat sähköliittymät, eli kauppaan kuuluu kaksi sähköliittymää, vesi- ja viemäriliittymä ja valokuitukaapeli.
Myyntiä hoitaa, försäljningen skötes av: LKV Christer Blomqvist AFM, 0400-604460, christer.blomqvist@volanen.fi.
Esittelyt vain sopimuksen mukaan. Soita ja sovi yksityisesittelystä!

Tyyppi
Omakotitalo
Asuinpintala-ala
72.0 m2
Kokonaispinta-ala
80.0 m2
Tontin pinta-ala
8520 m2
Myyntihinta
328 000 €
Velaton hinta
328 000 €
Lisätiedot
Talo: Myresjöhus, tiilikate Ormax. Talo on salaojitettu ja sokkeli varustettu sokkelilevyllä (patolevy). Ilmoitettu kiinteistön kokonaissähkönkulutus 5136 kWh/vuosi on kolmen vuoden keskiarvo. Rakennuksessa ei ole asuttu vakituisesti. Pintamateriaalit: Puukatot, lattiat muovia, seinät tapetoidut tai maalatut. Pesutila laatoitettu ja vaustettu lattialämmityksellä.
Kunto
Hyvä
Keittiö
Puiset kaapistot, jää-viileäkaappi, pakastinyhdistelmä, sähköliesi, tuuletin, 45 cm astianpesukone, puuhella, varaava vuolukivitakka
Huoneet
3
Kylpyhuone
Erillinen ikkunallinen WC.
Sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Kaavatiedot
Sipoon kunta
Kattotyyppi
Harjakatto, tiilikate
Lämmitys
Sähkö- ja puulämmitys
Pintamateriaalit
Puukatot, lattiat muovia, seinät tapetoidut tai maalatut. Pesutila laatoitettu ja vaustettu lattialämmityksellä.
Rakennusvuosi
1947
Rakennusmateriaali
Puutalo
Kerros
1
Peruskorjaukset
Uudemmassa talossa ei merkittäviä korjauksia. Talon tekninen kunto on hyvä ja akuuttisia korjauksia ei tarvita tai mahdollisesti pintaremonttia. Vanhan rakennuksen kohtaloa saa ostaja itse päättää, myydään kuitenkin purkukohteena.
Palvelut
SSS-Paviljonki n. 5 km, Box n 14 km, Söderkulla n. 17 km, veneellä Kalkkirantaan n. 3 merimailia., Koulut: Box, Söderkulla, Nikkilä jne
Muut kustannukset
Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta