SKVLSwedish Flag

Kohteet

Helsinki, Ydinkeskusta /Kluuvi – Kaisaniemen puisto, Mikonkatu 25

Helsinki, Ydinkeskusta /Kluuvi – Kaisaniemen puisto, Mikonkatu 25

Kerrostalokaksio Kaisaniemenpuiston kupeessa, Helsingin ydinkeskustassa!

2h+k+kph+parveke 495 000 €

Helsingin ydinkeskustassa, Kaisaniemenpuiston kupeessa osittain alkuperäiskuntoinen 8 kerroksen näköalakaksio. Asunnon kylpyhuone on uudenveroinen ja se on uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2022. Taloyhtiössä on tehty runsaasti erilaisia peruskorjauksia vuosien varrella ja päätetyt tulevat peruskorjaukset on mainittu tämän asunnon myyntitekstissä (lisätietoja yhtiön asiakirjoista, joita saa pyydettäessä).
Tämän asunnon parhaita puolia ovat, sijainti Kaisaniemenpuiston laidalla ja kuitenkin aivan ydinkeskustassa. Asunto on läpitalonhuoneisto, jolla kaksi parveketta, toinen perinteinen sisäänvedetty asunnon eteläpuolella ja toinen ns. ranskalainen parveke Kaisaniemenpuiston puolella. Asunto on pääosin alkuperäiskuntoinen ja varsinkin keittiö kodinkoneineen on uusittava.
Asunto on käytännössä heti vapaa (ei asuta mutta on kalustettu). Autohallipaikkaa ei ole tarjota mutta taloyhtiön ilmoitustaululla näkyi olevan yksi autohallipaikka myynnissä. Yhtiö hallinnoi neljää autohallipaikkaa mutta ne ovat vuokratut.
Esittelyt toistaiseksi vain sopimuksen mukaan!
Myyntiä ja esittelyä hoitaa: LKV Christer Blomqvist AFM, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi

Tyyppi
Kerrostalo
Asuinpinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Tontin pinta-ala
1717 m²
Kunto
Tyydyttävä
Keittiö
Jääkaappi (Vanha), uuni (Vanha) ja liesi (Vanha)
Huoneet
2
Kylpyhuone
WC-istuin (On), suihku (On), suihkuseinä (On), pesukoneliitäntä (On), lattialämmitys (On), peilikaappi (On), peili, pesuallas (On) ja bidee-suihku (On)
Sauna
Taloyhtiössä on kaksi saunaa, yksi uima-allas. Saunan ja uima-altaan käyttö tapahtuu kätevästi sähköisen varauskalenterin mukaan.
Kaavatilanne
Asemakaava
Kattotyyppi
Tasakatto / Huopa
Lämmitys
Kaukolämpö
Parveke
Sisäänvedetty ja ranskalainen
Ikkunoiden suunta
Olohuoneesta ja keittiöstä kauniit näkymät Kaisaniemenpuistoon ja rajoitettu näkymä myös Töölönlahdelle. Parvekkeelta näkymää taloyhtiön sisäpihalle, etelään.
Rakennusvuosi
1974
Rakennusmateriaali
Betoni
Kerros
9
Peruskorjaukset
1992-1993: parvekkeiden kaiderakenteiden uusiminen, 1993: Mikonkadun puoleisen rakennusosan vesikaton uusiminen, 1995: Optimi-etuikkunat mikonkadun ja sisäpihan puoleisille julkisivuille (ei parvekkeenoviin ja -ikkunoihin), 1999: lämpökeskuksen uusiminen, 2001: Kaisaniemen puiston puoleisen rakennusosan vesikaton uusiminen, 2004: porrashuoneiden maalaustyö, 2009: saunan kunnostus, 2013-2014: ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2014: yläpihan ja portaikon lasi/metallikaiteiden uusiminen, 2013-2015: istutusalueiden kunnostus, 2010-2015: asuinhuoneistojen ilmanvaihtolaitteet uusittu/kunnostettu, 2015: autohallin ilmanvaihtolaitteisto uusittu, 2017: ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö sekä toimistokerroksen ilmanvaihtolaitteistojen peruskorjaus, 2022: LVIS remontti, 2022: hissien uusinta, 2022: lukituksen uusinta. Tämä korjaushistoria on mainittu myynnissä olevan asunnon isännöitsijäntodistuksessa, jonka päiväys on 9.3.2023.
Palvelut
Kaikki palvelut aivan lähellä: juna-asema, tavaratalot, ravintolat, teatterit, museot, koulut, päiväkodit jne.
Taloyhtiö
Asunto Oy Mikonkatu 25
Huoltoyhtiö
Talonmiehinä toimivat Nikolai ja Dace Ahjolinna, jotka asuvat samassa talossa.
Vesimaksu
Sisältyy hoitovastikkeeseen
Hoitovastike
330,60 €
Muut kustannukset
Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen kuten myös 25MB nettiyhteys.