SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Tarkkinen, Aurinkoniementie 3

Porvoo, Tarkkinen, Aurinkoniementie 3

Upea koti meren välittömässä läheisyydessä Porvoon Tarkkisissa!

2mh+oh+ruokailutila+oleskelutila+keittiö+2xwc+khh+s+ph+varastohuone+at.kellaritiloja 495 000 €

Tyylikkäästi remontoitu talo jolta upeat näköalat merelle. Talossa todella hienoja yksityiskohtia kauttaaltaan ja lämmityksenä edullinen ilmavesilämpöpumppu. Yläkerroksessa isot makuuhuoneet, sekä upea mini spa. Keskikerroksessa olohuoneen, keittiön sekä ruokailutilan yhdistelmä, josta näkymät ilta-auringon suuntaan Ruskiksen luonnonsuojelualueelle. Kellarissa omalla sisäänkäynnillä “työhuone” merinäköalalla, saunatilat sekä varasto huone. Toisella sisäänkäynnillä ns. vanha autotalli, teknisiä tiloja sekä varastotiloja. Puutarhamainen tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahteen osaan. Kiinteistön kokonaispinta-ala on 0,2050 ha, josta nyt myytävänä 1/2 määräosa, hallinnanjakosopimuksen osapuoli A. Tarkkinen on tiivis ja merihenkinen kyläyhteisö Porvoossa. Luonnon rauha, meren läheisyys ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Aurinkoniementien päässä on kyläyhteisön hallinnoima venesatama, johon voit hakea venepaikkaa liittymällä jäseneksi kyläyhteisöön. Upea kokonaisuus ja hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle sekä toimivat kevyenliikenteen väylät Porvoon keskustaan. Tule tutustumaan aitoon Porvoolaiseen tunnelmaan!

Tyyppi
Omakotitalo
Asuinpinta-ala
133 m²
Kokonaispinta-ala
202 m²
Tontin pinta-ala
2050 m²
Kunto
Hyvä
Keittiö
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, astianpesukone, keittiösaareke ja Tasoon upotettu liesituuletin
Huoneet
4
Kylpyhuone
Suihku, kylpyamme, suihkuseinä, lattialämmitys, pesuallas, peili ja allaskaappi
Sauna
Sauna on pinnoiltaan uusittu vuoden 2022 alussa. Lattia ovat maalattu ja muutoin uusittu edellisen omistajan toimesta. Materiaalit erillisen ns. omistajan listauksen mukaan.
Kaavatilanne
Asemakaava
Kattotyyppi
Mansardikatto / Pelti
Lämmitys
Vesi-ilmalämpöpumppu, sähkö ja ilmalämpöpumppu
Parveke
Ulostyönnetty
Rakennusmateriaali
Puu
Kerros
2
Peruskorjaukset
Erillisen selvityksen mukaan. Rakennuksen lupakuvissa ja todellisuudessa on poikkeamia. Myyjä hoitaa poikkeamat kustannuksellaan kuntoon.
Palvelut
Porvoon keskusta sekä Matin Kioski vieressä, mistä kätevästi puuttuvat elintarvikkeet haettavissa.