SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo, Tirmo, Aparlahdentie 98

Porvoo, Tirmo, Aparlahdentie 98

2-3 huonetta ja kk+kph 420 000 €

Tirmon halutulla alueella hieno mökkikokonaisuus koko suvun käyttöön !
Kokonaisuus sijaitsee Dyvikenin lounaisrannalla luoteeseen avautuvalla rinnetontilla jolla useita rakennuksia. Oma vesialue ja rantaviivaa noin 88 m. Ranta osittain ruopattu, betoniponttoonilaiturin päässä noin 3 m vettä, joten pääsee jopa purjeveneellä. Rannassa lisäksi erillinen uimalaituri. Hyvä tie perille ja iso paikoitusalue mäen harjalla. Oma syvä porakaivo ja 3-tankin harmaavesisuodatus sekä umpisäiliö.
Höylähirsinen lomamökki alunperin rakennettu 1968 ja peruskorjattu ja laajennettu 2016 jolloin mm. lattiat uusittu ja eristetty. Mökissä iso olohuone, keittiö, makuuhuone sekä wc ja suihkunurkkaus yhteensä noin 62 m2. Mökin yhteydessä meren puolella lasitettu terassi noin 12 m2 sekä ulkoterassi noin 20 m2. Hieno paikka nauttia auringon laskusta. Rakennuksessa patterilämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Vesirajassa on sitten erillinen vuonna 1964 rakennettu rantasauna noin 18 m2. Höylähirsisessä rakennuksessa löylyhuone jossa vesijohto ja puukiuas sekä saunatupa ja makuualkovi. Rakennuksen yhteydessä merenpuoleinen terassi jossa kylpypalju ja portaat uimalaiturille. Saunarakennuksen takana on todella lämmin paikka toiselle terassille.
Ylempänä rinteessä on jälleen iso terassi jonka yhteydessä on ulkokeittiö/grillipaikka ja yöpymismökki. Vuonna 2015 höylähirrestä rakennetussa mökissä on omilla sisäänkäynneillä kaksi huonetta joissa myös molemmissa pieni parvi. Rakennuksessa on sähkö. Rakennuksen pinta-ala on noin 18 m2. Mäen laella paikoitusalueen yhteydessä on neljäs rakennus, eli höylähirrestä vuonna 1968 rakennettu verasmökki kooltaan noin 52 m2. Edustalla tietenkin myös terassi ! Rakennuksessa on keittiötupa jonne vesijohtovesi ja lisäksi erillinen makuuhuone ja erillinen wc-tila jossa kuivakäymälä. Keittiötuvan ja makuuhuoneen yläpuollela on molemmilla erillinen parvi. Päärakennus sopii hyvin myös talvikäyttöön ja tie on tietenkin aurattu läpi vuoden. Tutustumisen arvoinen kohde !

Tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Tontin pinta-ala
7800 m²
Kunto
Hyvä
Keittiö
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni ja liesituuletin
Huoneet
3
Kylpyhuone
WC-istuin, suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili ja pesuallas
Kaavatilanne
Yleiskaava
Kattotyyppi
Harjakatto / Pelti
Lämmitys
Sähkö ja puu
Rakennusvuosi
1968
Rakennusmateriaali
Puu
Kerros
1
Peruskorjaukset
Laajennus 2015