SKVLSwedish Flag

Kohteet

Porvoo Tolkkinen, Tolkkinen Koitö, Koitsaarentie 41

Porvoo Tolkkinen, Tolkkinen Koitö, Koitsaarentie 41

Merenrantatontti Tolkkinen Koitö

250 000 €

Nyt myynnissä merenrantatontti Porvoon lounaispuolella, Tollkisten kylässä, Koitö.
Kohteen osoite on Koitsaarentie 41 (38), Tolkkinen.
Kohde myydään omakotitalotonttina koska tilalla olevat rakennukset ovat todella huonokuntoiset ja ne myydään purettaviksi.
Porvoon kaupungin rakennustarkastajan mukaan voi pyytää purkulupaa nykyiselle uasuinrakennukselle. Purkuluvan käsittelee Porvoon kaupunkisuunnitteluosasto sekä myös Ely-keskus. Mikäli purkulupaa myönnetään, on tilan kokonaisrakennusoikeus enintään 10 % tilan pinta-alasta, Porvoon kaupungin rakennusjärjestyksen mukaisesti.
Osuuskunnan vesiliittymä kuuluu kauppaan kuten myös sähköliittymä, josta joutuu maksamaan noin 715 euroa maksamattomien laskujen takia.
Tontin koko on 1,1781 ha ja omaa rantaa on arviolta noin 100 m. Rantoja on kaksi, toinen avautuu itään ja on noin 50 m pitkä ja toinen on eteläosassa ja on vajaa 50 m pitkä. Hyvä, suojainen syvä satama.
Etelärannasta on kauniit näkymät etelään Svartbäckin selälle. Etelärannalle ei saa rakentaa, Keskeisten alueiden yleiskaavan mukaan MU-alue (maa- ja metsätalousmaata).
Toinen osa tilasta sijaitsee AO-1 alueella, erillispientalojen alueella.
Kohde myydään Ulosottolaitoksen myyntiehtojen mukaisesti.
Kohdetta saa mennä katsomaan myös omin päin jättämällä autot autokatoksen ja autotallin kohdalle (ei alapihalle naapurin tontille, nro 42) ja pysymällä myynnissä olevan tontin puolella. Eteläraja kulkee aivan punaisen omakotitalon vieressä.
Asiakirjat ja myyntiehdot saa pyydettäessä välittäjältä.
Myyntiä hoitaa: LKV Christer Blomqvist AFM, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi

Tyyppi
Omakotitalotontti
Asuinpinta-ala
126 m²
Kokonaispinta-ala
126 m²
Tontin pinta-ala
11781 m²
Kunto
Huono
Kaavatilanne
Yleiskaava
Kattotyyppi
/
Palvelut
Porvoossa, Näsissä, Gammelbackassa.