SKVLSwedish Flag

Yhteys

Risto Volanen

Risto Volanen

Toimitusjohtaja, DV

puh. (019) 5212 500
mobile 0500 490 489
risto.volanen@volanen.fi

Näytä henkilökuvaus

“Mitä haasteellisempi – sitä kiinnostavampi”

Risto Volanen, kolmannen polven välittäjä, jonka perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi aikuista lasta. Olen luonteeltani positiivinen ja erittäin tarmokas. Välitystyö ja yrittäminen on tapa elää, haastavaa mutta antoisaa.

Toimiminen kiinteistönvälittäjänä suomen vanhimmassa kiinteistötoimistossa on erittäin antoisaa ja nyt 26-vuoden kokemuksella pidän vanhojen asiakassuhteiden vaalimista ensisijaisen tärkeänä. Laajan asiakapohjan myötä olen myös oppinut paljon eri tyyppisten kiinteistökokonaisuuksien räätälöinnistä, kehittäen ja jalostaen niitä tämän päivän kuluttajille sopiviksi kokonaisuuksiksi. Asumisen lisäksi asiakkamme tarvitsevat toimitiloja. Vuosien varrella saavutettu laaja asiakaspinta ja kokemus toimitilavälittämisestä mahdollistaa kokonaisvaltaiset ratkaisut oli sitten tarve
asumiseen tai yrittämiseen liittyvä. Toinen alueellinen erikoisuus on saaristo ja se että toimistomme välittäjille on muodostunut vuosien välittämisen myötä aivan ainutlaatuinen kyky myydä saaristomme erikoiskohteita niin ulko- kuin sisäsaaristossa.

Työssä jaksaminen on aina tärkeätä. Ilman hyviä ystäviä ja harrastuksia ei kokonaisuus ole kestävä. Vapaa-aikaani jaan kesäisin veneillen perheeni ja ystävieni kanssa sekä mökkeillen porvoon ulkosaaristossa. Kuntoani ylläpidän monipuolisesti urheillen ja mielekkäitä harrastuksiani on metsästys ja kalastus.

Työn ja harrastusten tukena on puutalojen rakennus- ja saneeraustoimintaa, yhdistystoimintaa alan edunvalvonta organisaatioissa sekä Kauppakamarin Itä Uudenmaan yksikön puheenjohtajuus.

Nämä erityisominaisuudet palvelevat nimenomaan asiakkaitamme olivat he sitten myymässä, ostamassa, kehittämässä tai vain suunnittelemassa omaisuutensa uudelleen järjestelyä. Kokemuksesta on pelkästään hyötyä.

Tule ja totea itse!

Tua Tamsi-Hakku

Tua Tamsi-Hakku

LKV-pätevyys

puh. (019) 5212 500
mobile 040 727 5101
tua.tamsi-hakku@volanen.fi

 

Näytä henkilökuvaus

“Jokainen asiakas on yhtä tärkeä, niin pienen yksiön myyjä ja ostaja, kuin miljoonakohteenkin.”

Tua Tamsi-Hakku ja olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Volasen toimistossa vuodesta 1997. Peruskoulutukseni on suuntautunut myyntiin ja markkinointiin (markkinointimerkonomi, markkinointisihteerintutkinto) ja toki alaan kuuluva LKV-tutkinto. Huoneistojen, kiinteistöjen, mantereella olevien lomakohteiden myynnin lisäksi vastaan myös tytäryrityksen Porvoon Vuokravälitys Oy:n toiminnasta.

Perhe ja lapset ovat ykkössijalla sydämessäni. Kodin rakentaminen omannäköiseksi pienillä asioilla ei “viimeisen muodin mukaan” vaan lähinnä omalla työllä ja perinteitä kunnioittaen. Arvostan rehellisyyttä, avoimuutta, suorapuheisia ihmisiä jotka pysyvät sanojensa takana.

Lomapäivät käytän tilanteen salliessa matkustamiseen. Erilaiset kulttuurit, ihmisten elintavat ja elinolosuhteen ovat näkemisen arvoisia asioita.

Tuomas Laakko

Tuomas Laakko

YKV & LKV-pätevyys

puh. (019) 5212 500
mobile 040 125 2020
tuomas.laakko@volanen.fi

Näytä henkilökuvaus

“Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu synnyttää tyytyväisiä ja hymyileviä asiakkaita vielä vuosiksi eteenpäin.”

Minulla on LKV- ja YKV-pätevyys sekä ammattimerenkulun tutkinto. Rakennusteknistä osaamista minulle on kertynyt vuosien varrella erinäisten rakennusprojektien myötä.

Ennen työskentelyä Volasen kiinteistönvälityksessä toimin pitkään ravintolayrittäjänä. Harrastan liikuntaa sekä rakentamista ja tietenkin näin merihenkisenä Porvoolaisena on veneily sekä saaristolaiselämä tapa ladata akkuja ja kerätä uusia ajatuksia. Kahden pojan isänä perhe on lähellä sydäntäni ja tiedän mitä ominaisuuksia lapsiperheellisen asumiseen kuuluu. Minut saa kiinni käytännössä melkeimpä milloin tahansa, koska ymmärrän nyky arjen ajan käytölliset haasteet ja kotipuolen puuhastelun voi myös kääntää voimavaraksi.

Palvelen innokkaasti kaiken tyyppisten kohteiden parissa ja tartun mielelläni haastaviinkin projekteihin. LKV-tutkintoni on yhdeksänkymmentäluvulta, joten kokemusta kiinteistönvälityksestä sekä elämän eri saroilta on kertynyt jo hyvin luotettavasti.  Minulle laadukas ja asiantunteva palvelu on se perusajatus, joka synnyttää tyytyväisiä ja hymyileviä ihmisiä vielä vuosiksi eteenpäin.

Christer Blomqvist

Christer Blomqvist

LKV-pätevyys

puh. (019) 5212 500
mobile 0400 604 460
christer.blomqvist@volanen.fi

Näytä henkilökuvaus

“Asuntokaupassa olen erittäin tunnollinen ja positiivinen = tehokas kumppani!”

Olen Christer ja Volasen toimiston ”vanhin” konkari, jolla yli 30 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Koulutukseltani olen sähköteknikko mutta jo noin neljän työvuoden jälkeen Ensto konsernilla siirryin kiinteistönvälitysalalle.

Nyt yli 30-vuoden kokemuksella voin todeta että nautin vieläkin suuresti kiinteistönvälitys työstäni. Päätoimialueenani keskityn nykyään kohteisiin joissa kokemuksella on suuri merkitys, kuten saaristokohteet ja uudiskohteet. Kauttani on moni upea saaristokohde ja kaunis uudisasunto löytänytkin uudet iloiset omistajat.

Lapsia minulla on kaksi, Mikael ja Johanna ja lapsenlapsia on myös kaksi, Leona ja Ellen.

Vapaa-ajan harrastuksista lähinnä sydäntä on meri ja siellä purjehdus/veneily. Harrastuksiin kuuluu lisäksi laskettelu, maastohiihto ja jos aikaa jää matkustaminen. Uutena tuttavuutena totuttelen mökkeilyyn Porvoon saaristossa.

Oli kyseessä sitten yksiö, omakotitalo, vapaa-ajankiinteistö tai kaupallisteolliskohteesta, hoidan sen myynnin tehokkaasti ja ammattitaidolla. Tervetuloa asiakkaakseni jo tänään!

Sofia Alm

Sofia Alm

Vuokrauspalvelut, LVV-pätevyys

puh. (019) 5212 500
mobile 0400 717 637
sofia.alm@volanen.fi

Näytä henkilökuvaus

“Jag betjänar mina kunder även på svenska.”

Sofia Alm ja olen tämän toimiston nuorin työntekijä ja koulutukseltaan tradenomi. Urani Volasen kiinteistötoimistolla alkoi vuonna 2013, suorittaessani ammattikorkeakouluun kuuluvan työharjoitteluni. Innostuin heti alasta ja valmistuttuani tradenomiksi sain työpaikan vuokra-välittäjänä Volasen kiinteistötoimiston tytäryhtiöstä Porvoon Vuokravälityksestä. Nyt minulla on jo ”taskussa” LVV-pätevyys.

Kotikaupunkini Porvoo on ihana saaristokaupunki. Vapaa-aikanani vietän saaristolaiselämää eritoten veneillen joka on mieluisin tapani rentoutua ja kerätä uutta energiaa. Talvisaikaan matkustelen mielelläni Lappiin, sillä laskettelu kuuluu talviharrastuksiini. Myöskin sisustus ja muoti ovat lähellä sydäntäni.

Autan sinua mielelläni kaikentyyppisten kohteiden vuokrauksessa. Avain onnistuneelle asiakassuhteelle on ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu asiakkaan omalla äidinkielellä.

Yhteistyössä